Beheer

Het beheer van de kinderboerderij wordt al enige tijd verzorgd door Stichting Dit-Is-Het, een kleinschalige zorginstelling voor dagbesteding voor mensen met een beperking. Op de boerderij werken twee begeleiders van Dit-Is-Het: Dymphy en Jasmijn. Zij verzorgen het beheer van de kinderboerderij en begeleiden de cliënten van Dit-Is-Het.  Korte lijnen, een rustige werkplek en echte producten zorgen voor een arbeidsbeleving die zo dicht als mogelijk bij de reguliere arbeidsmarkt staat. De deelnemers kunnen hier van maandag tot en met vrijdag onder begeleiding de dieren verzorgen, hokken schoonmaken en allerlei klussen verrichten. Samen maken zij er een mooie plek van voor zowel mens als dier. In het weekend verzorgen zij met hulp van vrijwillige weekendbeheerders de openstelling.

team_begeleiders Beheerders Dymphy & Jasmijn
team_boerderij Team boerderij


Bij onze kinderboerderij is plaats voor die mensen die op de reguliere arbeidsmarkt nu geen plaats hebben. Het werk op de kinderboerderij kan gedaan worden in het kader van een reïntegratietraject of als dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking. Maatwerk voor deze groep is altijd mogelijk!

Interesse of vragen?

Heb je interesse om bij onze boerderij te komen werken of heb je vragen? Neem contact op met DaanBroeder van 'Dit-Is-Het' of Stichting Binding.

Adres

Droogoven 1
3961 EW Wijk bij Duurstede
Telefoon: 0343 573 682

Openingstijden

Tijd
8.30 - 17.00 zomertijd, tot 16.00 uur wintertijd
11.00 tot 13.00 en 14.00 tot 16.00
papegaai dieren-footer