Beheer

Het beheer van de kinderboerderij wordt verzorgd door WijkInContact

WijkInContact is een lokale zorgaanbieder, die ondersteuning biedt op meerdere gebieden: hulp bij het huishouden, ondersteuning aan gezinnen en kinderen, dagopvang en thuisbegeleiding van ouderen met een zorgvraag of alles op het gebied van (vrijwilligers)werk. Op de boerderij werken twee begeleiders van WijkInContact: Dymphy en Jasmijn. Zij verzorgen het beheer van de kinderboerderij en begeleiden de cliënten van WijkInContact. Korte lijnen en een rustige werkplek zorgen voor een arbeidsbeleving die zo dicht als mogelijk bij de reguliere arbeidsmarkt staat. De deelnemers leren hier arbeidsvaardigheden die van belang zijn om terug te keren naar school of werk indien dat nodig is. De deelnemers kunnen hier van maandag tot en met vrijdag onder begeleiding de dieren verzorgen, hokken schoonmaken en allerlei klussen verrichten. Samen maken zij er een mooie plek van voor zowel mens als dier. In het weekend verzorgen zij met hulp van vrijwillige weekendbeheerders de openstelling. Bij onze kinderboerderij is plaats voor die mensen die op de reguliere nu (nog) geen plaats hebben. het werk op de kinderboerderij kan gedaan worden in het kader van een reintegratietraject of als dagbesteding voor mensen met een ondersteuningsvraag. Maatwerk voor deze groep is altijd mogelijk!

team_begeleiders Beheerders Dymphy & Jasmijn
team_boerderij Team boerderij


Bij onze kinderboerderij is plaats voor die mensen die op de reguliere arbeidsmarkt nu geen plaats hebben. Het werk op de kinderboerderij kan gedaan worden in het kader van een reïntegratietraject of als dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking. Maatwerk voor deze groep is altijd mogelijk!

Interesse of vragen?

Heb je interesse om bij onze boerderij te komen werken of heb je vragen?  Neem contact op met het beheer; kinderboederij@incontact.team  of met  info@incontact.team Marlous  Dijk van 'WijkInContact' 

Adres

Droogoven 1
3961 EW Wijk bij Duurstede
Telefoon: 0343 572 682

Openingstijden

Tijd
8.30 - 17.00 zomertijd, tot 16.00 uur wintertijd.
11.00 tot 13.00 en 14.00 tot 16.00
papegaai dieren-footer