Kinderboerderij De Vliert

Veel inwoners van de gemeente Wijk bij Duurstede, maar ook daarbuiten, kennen de kinderboerderij, waar generaties kinderen hun tijd hebben doorgebracht. De kinderboerderij is sinds 1974 uitgegroeid van een bouwval tot een mooie locatie met de diverse (dieren)verblijven, het educatief centrum en een prachtige speeltuin. De kinderboerderij biedt verblijf aan dieren zoals konijnen, geiten, schapen, cavia's, kippen etc. Bijna alle dieren zijn bij ons vrij benaderbaar, wat inhoudt dat er weinig dieren achter slot en grendel zitten. Het beheer van de boerderij is doordeweeks in handen van onze vaste beheerders en wordt in het weekeinde door vrijwilligers verzorgd. De boerderij heeft een eigen parkeergelegenheid, is voor een groot deel voor mindervaliden toegankelijk en heeft tevens een aangepast toilet. 

Activiteiten

Op de kinderboerderij kan iedereen op een leuke manier met elkaar én met de dieren omgaan. Iedereen is welkom, van jong tot oud. Tevens heeft de boerderij een educatieve functie door middel van workshops en activiteiten. Hierbij wordt ook samengewerkt met verschillende, vooral Wijkse partners! Via facebook worden alle activiteiten bekend gemaakt! 

Vrijwilligers

Uiteraard zijn vrijwilligers altijd welkom om in deze leuke omgeving een bijdrage te leveren, dat kan van klussen tot aan een dag in het weekend verantwoordelijk zijn. Maatwerk is altijd mogelijk.

Donatie

Donateurs en sponsoren zijn natuurlijk bij ons van harte welkom, door deze giften kan de kinderboerderij steeds verder ontwikkeld worden. Wilt u onze kinderboerderij steunen? Dit kan met een vaste bijdrage van 10 euro eens per jaar, vul dan onderstaand formulier in. Of stort een eenmalig bedrag via onderstaande QR code.

Scan de QR-code om uw donatie te doen. Gebruik de camera app op uw mobiele telefoon.

qr-code

Adres

Droogoven 1
3961 EW Wijk bij Duurstede
Telefoon: 0343 572 682

Openingstijden

Tijd
8.30 - 17.00 zomertijd, tot 16.00 uur wintertijd.
11.00 tot 13.00 en 14.00 tot 16.00
papegaai dieren-footer