Al enige tijd verzorgt Stichting Dit-Is-Het het beheer en de begeleiding van cli├źnten op de boerderij. 

Vanuit Dit-Is-Het werken twee begeleiders op de boerderij: Dymphy en Jasmijn

Dit-Is-Het is een kleinschalige zorginstelling waar dagbesteding wordt geboden aan mensen met een beperking. Korte lijnen, een rustige werkplek en echte producten zorgen voor een arbeidsbeleving die zo dicht als mogelijk bij de reguliere arbeidsmarkt staat.

Zij verzorgen samen op de boerderij arbeidsgerelateerde dagbesteding. De deelnemers kunnen hier van maandag tot en met vrijdag onder begeleiding de dieren verzorgen, hokken schoonmaken en allerlei klussen verrichten. Samen maken wij er een mooie plek van voor zowel mens als dier.

In het weekend verzorgt de boerderij zelf met hulp van vrijwillige weekendbeheerders de openstelling.

Voor wie?

Bij onze kinderboerderij is plaats voor die mensen die op de reguliere arbeidsmarkt nu geen plaats hebben. Het werk op de kinderboerderij kan gedaan worden in het kader van een reïntegratietraject of als dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking.

Interesse of vragen?

Heb je interesse om bij onze boerderij te komen werken of heb je vragen. Neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Loket Wijk van Stichting Binding.