De kinderboerderij gaat met Dit-Is-Het de toekomst in!

Zorgaanbieder Dit-Is-Het, waar we al sinds 2014 mee samenwerken, neemt het complete beheer van de kinderboerderij over. Er verandert niets voor onze bezoekers en weekendbeheerders. Met Dit-Is-Het aan het roer blijft de continuïteit van onze mooie boerderij gewaarborgd.

We hebben op donderdag 17 december geheel corona-proof de overeenkomst getekend met de gemeente.

Hieronder staat het persbericht dat door de gemeente Wijk bij Duurstede in de media is gebracht:

PERSBERICHT

Lokale zorgaanbieder Dit-is-Het neemt het complete beheer van de kinderboerderij over. Het jaar 2021 is een overdrachtsjaar. De vereniging wordt een stichting: Stichting Beheer Kinderboerderij de Vliert. Ook wordt een Stichting Kinderboerderij de Vliert opgericht als een soort van ‘vrienden van’-stichting voor donateurs, giften en sponsoren. Hierdoor kunnen de activiteiten voor de kinderen worden betaald. De bezoekers en weekendbeheerders van de kinderboerderij merken niets van deze bestuurlijke verandering.

Wethouder Wil Kosterman en de bestuursleden van de kinderboerderij zetten een handtekening onder een nieuwe overeenkomst. Door de coronamaatregelingen gebeurde de ondertekening op afstand.

Sinds 2014 een samenwerking met lokale zorgaanbieder Dit-is-het

Door de Participatiewet is er al jaren een samenwerking met de lokale zorgaanbieder Dit-is-Het. Hierdoor hebben ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een fijne werkplek op de kinderboerderij en krijgen zij professionele begeleiding.

Het bestuur van dit moment treedt terug

Het bestuur van dit moment en het toekomstige bestuur zorgen samen met Dit-is-Het voor een meer professionele kinderboerderij. Die ook sociaal en maatschappelijk gezien een mooie plek heeft in Wijk bij Duurstede. Ook voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Nieuwe bestuursleden en vrijwilligers zijn welkom

Mail voor informatie of aanmelden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..