Geen paaseieren schilderen op 11 april 2020

Nu de coronamaatregelen zijn aangescherpt hebben wij ook moeten besluiten dat het jaarlijkse paaseieren schilderen op 11 april 2020 geen doorgang kan vinden. Wij kunnen ons geen paaszaterdag voorstellen zonder het eieren schilderen, maar gezondheid gaat voor alles! Als je nu thuis paaseieren gaat schilderen en je stuurt ons je foto op, dan plaatsen wij deze op Facebook. 

Je kunt je foto opsturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Kinderboerderij gesloten vanwege corona-maatregelen

Na de persconferentie van 15 maart 2020 over de maatregelen in het kader van het coronavirus hebben wij besloten dat wij de kinderboerderij tot nader order sluiten voor alle bezoek. Van maandag t/m vrijdag zullen de dieren uiteraard verzocht worden door onze beheerders. En in het weekend zullen onze weekendbeheerders ze verzorgen. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM op de voet en nemen in deze onze verantwoordelijkheid. 

Lekker koffie drinken op de boerderij!

Handig voor als je bijna nooit kleingeld op zak hebt....Wij verkopen nu koffiestrippenkaarten. Voor €10 heb je 10 kopjes koffie, cappuccino of chocolademelk. Makkelijker voor jullie, én voor ons

 

Herfstvakantie activiteit met Natuurlijk Heel Leuk

Voor de derde keer organiseert Natuurlijk Heel Leuk samen met de Kinderboerderij in de herfstvakantie een leuke middag voor jonge kinderen. We gaan deze keer aan de slag met allerlei bodemdiertjes zoals spinnetjes, kevertjes en wormen, het kleine kruipende spul op en in de grond. Misschien vinden we nog wel een miljoenpoot! We gaan ook wat knutselen.

Wil je meedoen en ben je tussen de 6 en 12 jaar oud? Kom dan op donderdag 24 oktober om half 2 naar de Kinderboerderij. Het kost € 2,00 (graag met gepast geld betalen) en om 3 uur is het afgelopen. Vooraf opgeven is niet nodig.